Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜豆腐鍋
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
韓式泡菜200 克
-
五花肉片150 克
-
洋蔥 切條(約1公分)150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
嫩豆腐 切塊(約2公分)250 克
-
水500 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
-
魚露1 大匙
-
蛋1 顆
-
白芝麻油 (isteğe bağlı) 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
32.1 g
Kalori
2297 kJ /
549.6 kcal
Yağ
39.4 g
Lif
5.1 g
Karbonhidrat
21.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
我的深夜食堂
11 Tarif
Tayvan
Tayvan