泡菜豆腐鍋

泡菜豆腐鍋

4.7 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 韓式泡菜
    200 克
  • 五花肉片
    150 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 嫩豆腐 切塊(約2公分)
    250 克
  • 500 克
  • 切段(約3公分)
    20 克
  • 魚露
    1 大匙
  • 1 顆
  • 白芝麻油 (isteğe bağlı) 少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 32.1 g
Kalori 2297 kJ / 549.6 kcal
Yağ 39.4 g
Lif 5.1 g
Karbonhidrat 21.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...