豚肉老薑燒

豚肉老薑燒

3.5 4 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 老薑 切塊(約2公分)
    50 克
  • 70 克
  • 梅花火鍋肉片
    400 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 味醂
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 20 克
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    100 克
  • 七味粉 少許
  • 切蔥花
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 15.9 g
Kalori 1750.8 kJ / 418.8 kcal
Yağ 35.7 g
Lif 0.7 g
Karbonhidrat 6.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...