蔥花玉子牛蓋飯

蔥花玉子牛蓋飯

4.6 21 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份

Malzemeler

  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    120 克
  • 火鍋牛肉片 切片(長約5公分)
    250 克
  • 味醂
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    10 克
蒸煮
  • 帶殼洗淨 (室溫)
    2 顆
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 1200 克
  • 切蔥花
    25 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 665.7 mg
Protein 35.3 g
Kalori 4253.5 kJ / 963.8 kcal
Yağ 49.4 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 297.9 g
Karbonhidrat 90.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...