Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥花玉子牛蓋飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
油15 克
-
洋蔥 切絲120 克
-
火鍋牛肉片 切片(長約5公分)250 克
-
味醂15 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
蒸煮
-
蛋 帶殼洗淨 (室溫)2 顆
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
水1200 克
-
蔥 切蔥花25 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
665.7 mg
Protein
35.3 g
Kalori
4253.5 kJ /
963.8 kcal
Yağ
49.4 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
297.9 g
Karbonhidrat
90.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
下班輕鬆煮
10 Tarif
Tayvan
Tayvan