Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 去骨雞腿排 (約2隻)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 65 克 洋蔥 ,切絲
- 20 克 蔥 ,切段(3公分)
- 200 克 韓式泡菜 ,略切碎
- 10 克 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- 80 克 小黃瓜 ,去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1393.8 kJ / 333.4 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 25.1 g
- Lif
- 2.1 g