韓式泡菜炒雞肉
TM5 TM6

韓式泡菜炒雞肉

4.4 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 克 去骨雞腿排 (約2隻)
  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 65 克 洋蔥 ,切絲
  • 20 克 蔥 ,切段(3公分)
  • 200 克 韓式泡菜 ,略切碎
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 80 克 小黃瓜 ,去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1393.8 kJ / 333.4 kcal
Protein
19.6 g
Karbonhidrat
6.4 g
Yağ
25.1 g
Lif
2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler