Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式泡菜炒雞肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
去骨雞腿排 (約2隻)500 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
洋蔥 切絲65 克
-
蔥 切段(3公分)20 克
-
韓式泡菜 略切碎200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)80 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.6 g
Kalori
1393.8 kJ /
333.4 kcal
Yağ
25.1 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
減醣大作戰
11 Tarif
Tayvan
Tayvan