韓式泡菜炒雞肉

韓式泡菜炒雞肉

4.4 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 去骨雞腿排 (約2隻)
    500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    65 克
  • 切段(3公分)
    20 克
  • 韓式泡菜 略切碎
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 小黃瓜 去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
    80 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 19.6 g
Kalori 1393.8 kJ / 333.4 kcal
Yağ 25.1 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...