Cihazlar ve Aksesuarlar
青蔬野菜蒟蒻湯麵
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
乾香菇15 克
-
溫水100 克
-
蔬菜高湯450 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲(約0.3公分)60 克
-
小白菜 切段(約3公分)60 克
-
紅鳳菜 取葉,切段(約3公分)100 克
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
白胡椒粉⅛ - ¼ 茶匙
-
薑 切絲5 克
-
蒟蒻麵 以剪刀剪成兩段150 克
-
白芝麻 (isteğe bağlı) 少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6.5 g
Kalori
333 kJ /
80 kcal
Yağ
0.5 g
Lif
7.5 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI美味廚房
11 Tarif
Tayvan
Tayvan