Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Rosticceria siciliana
2h
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Sfinciuni
3h 30min
Arancini di riso vegetariani
2h 5 min.
Sfincione favarese
3h
Panelle
1h 25min
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Sarde a beccafico
35min
Polpette con le sarde
25min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Crocchette di patate
1h 10min