Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g de beurre
- 500 g d'eau
- 120 g de lait
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 675 g de potimarron, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 35 g de perles du Japon (tapioca)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 556.5 kJ / 133 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 502 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de fenouil
50 Min
Velouté de fenouil
30min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Velouté coco, citrouille et haricots blancs
16h 35min
Velouté patate douce et orange
30min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min