
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de feuilles de coriandre fraîche
- 60 g d'oignons coupés en deux
- 60 g de tomates coupées en deux
- 60 g d'huile
- 15 g de gingembre, frais coupé en fines lamelles
- 3 gousses d'ail
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- ¼ c. à café de piment en poudre
- 2 clous de girofle
- 2 gousses de cardamome
- 20 g d'amandes moulues
- 150 g de lait de coco
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 30 g de beurre
- 100 g de seiches entières de taille moyenne vidées et coupées en lanières
- 12 gambas crevettes crues pelées
- 100 g de filet de cabillaud, sans la peau coupé en lanières (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 442 kcal / 1849 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 39 g
- Karbonhidrat
- 7 g