Gratin de céleri aux poires et au canard

Gratin de céleri aux poires et au canard

4.7 23 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 13sa
4 portions

Malzemeler

La veille
  • 60 g de parmesan coupé en dés
  • 4 cuisses de canard confites
  • 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
  • 350 g de lait entier
  • 2 poires pelées et coupées en petits dés
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 botte de cerfeuil frais équeutée
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 40 g
Kalori 2096 kJ / 503 kcal
Yağ 26 g
Karbonhidrat 22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...