Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 80 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fette
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2165.8 kJ / 517.8 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 66.4 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1345.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 godz. 30 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min
Pasta ‘ncasciata
1h 55 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Linguine allo scoglio
40 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1 godz.
Pasta con pesto di carciofi
30 min