Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 948.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Filetto di manzo in mantello di verza e pancetta
2h 20min
Mani insanguinate
1h 15min
Pasta al pomodoro
55min
Vermicelli aglio e olio
25min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Pasta alla gricia
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min