Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 17.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 948.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto cacio e pere
40 Min
Pasta alla gricia
30 Min