Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel
- 120 g de marrons entiers, épluchés, en conserve ou surgelés
- 6 tranches fines de lard, coupées en lanières
- 5 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3076.5 kJ / 745.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 71.3 g
- Doymuş Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 883.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe de potiron et pomme au comté
40 Min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min