炒青木瓜絲

炒青木瓜絲

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 青木瓜 去皮,去籽,切細絲
    200 克
  • 10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生 稍微拍碎
    30 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 414.6 mg
Protein 5.3 g
Kalori 734.3 kJ / 175.5 kcal
Yağ 10.9 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 5890.8 g
Karbonhidrat 16.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...