Cihazlar ve Aksesuarlar
炒青木瓜絲
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
青木瓜 去皮,去籽,切細絲200 克
-
油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽味烤花生 稍微拍碎30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
414.6 mg
Protein
5.3 g
Kalori
734.3 kJ /
175.5 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
5890.8 g
Karbonhidrat
16.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
74 Tarif
Tayvan
Tayvan