Cihazlar ve Aksesuarlar
黃金泡菜
Hazırlık 20 dk
Toplam 49sa 50 dk
6 人份
Malzemeler
-
大白菜 (約800克),切塊(約3-4公分)1 顆
-
鹽20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
香油5 克
-
糖70 克
-
米醋90 克
-
豆腐乳 (約60克)4 塊
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約4公分)30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 人份
Protein
42.2 g
Kalori
5020.5 kJ /
1201 kcal
Yağ
7.2 g
Lif
14.6 g
Karbonhidrat
254.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
調味醬烹飪術
11 Tarif
Tayvan
Tayvan