Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 克 蒜頭
- 10 克 油
- 6 朵 新鮮香菇 (約100克),切片
- 120 克 紅蘿蔔, 切絲
- 120 克 豬里肌肉, 切條
- 500 克 大白菜, 切絲
- 560 克 水 (含料理和調太白粉用)
- 2 片 新鮮黑木耳, 切絲
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 鹽, 依個人口味調整
- 1 大匙 香油
- 2 大匙 烏醋
- 2 大匙 太白粉
- 1 茶匙 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 656 kJ / 157 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.2 g