豆豉辣味蘿蔔乾

豆豉辣味蘿蔔乾

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
1 完整食譜

Malzemeler

  • 蘿蔔乾 浸泡1小時,瀝乾,切塊(約3公分)
    300 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 白芝麻油
    30 克
  • 二砂糖
    30 克
  • 蔭豆豉
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    15 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Protein 11 g
Kalori 2402 kJ / 574 kcal
Yağ 35 g
Lif 25 g
Karbonhidrat 71 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...