Cihazlar ve Aksesuarlar
板豆腐蒸蛋
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
蛋3 顆
-
糖1 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
油10 克
-
新鮮香菇 切絲2 朵
-
清酒1 大匙
-
日式醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)200 克
-
甜豌豆8 片
-
玉米粒10 克
-
水600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.798 g
Kalori
595 kJ /
142 kcal
Yağ
8.013 g
Lif
0.654 g
Karbonhidrat
6.645 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
清爽料理吃一夏
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
餐桌上的保養術
10 Tarif
Tayvan
Tayvan