板豆腐蒸蛋

板豆腐蒸蛋

3.5 6 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 3 顆
  • 1 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 10 克
  • 新鮮香菇 切絲
    2 朵
  • 清酒
    1 大匙
  • 日式醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)
    200 克
  • 甜豌豆
    8 片
  • 玉米粒
    10 克
  • 600 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 9.798 g
Kalori 595 kJ / 142 kcal
Yağ 8.013 g
Lif 0.654 g
Karbonhidrat 6.645 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...