板豆腐蒸蛋
TM31 TM5 TM6

板豆腐蒸蛋

3.5 (6 değerlendirme)

Malzemeler

  • 3 顆 蛋
  • 1 茶匙 糖
  • 30 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 10 克 油
  • 2 朵 新鮮香菇, 切絲
  • 1 大匙 清酒
  • 2 茶匙 日式醬油
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 200 克 板豆腐 ,擠乾水分,切塊(約1公分)
  • 8 片 甜豌豆
  • 10 克 玉米粒
  • 600 克 水

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
595 kJ / 142 kcal
Protein
9.798 g
Karbonhidrat
6.645 g
Yağ
8.013 g
Lif
0.654 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler