Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 - 500 g Gnocchi (siehe Tipp)
- 1 Bund Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 EL Crème fraîche
- 3 Scheiben Zitrone
- 4 - 8 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2397 kJ / 572 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 dk
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 godz. 30 min
Tagliatelle mit Spargel und Huhn
50min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40 dk
Hendl in Honig-Senf-Sauce mit Erdäpfel-Speck-Püree
1h
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 dk
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 dk
Kräuterfisch mit Karottenreis und Rucolasauce
55 Min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min