Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 - 500 g Gnocchi (siehe Tipp)
- 1 Bund Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 250 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 - 2 EL Crème fraîche
- 3 Scheiben Zitrone
- 4 - 8 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2397 kJ / 572 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Kokoscurry mit Huhn
45 min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
One Pot Mac & Cheese
30 min
Tagliatelle mit Spargel und Huhn
50 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 godz.
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.