Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 700 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 500 g Wurzelgemüse (Karotten, Knollensellerie, Pastinaken, Petersilienwurzeln)
- 10 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Speisestärke
- 2 EL Wasser
- 300 g Sauerkraut, abgetropft
- 1 Bund Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2341 kJ / 559 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1740 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Reisfleisch
2h 20 min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1hod. 30min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Fiakergulasch
2h 15min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h