Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di patate e funghi
20 Min
Baklava (vegan)
2h 40min
Crema di pomodoro
30 min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2hod. 25min
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2h
Harira
40 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Leek and tattie soup
40 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min