Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g di cipolla rossa, in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietole rosse cotte, in quarti
- 850 g di brodo di carne
- 60 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- prezzemolo fresco, per servire
- panna acida (10% di grassi), per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Gazpacho indiano
2h 10min
Zuppa di pomodoro e mango
40min
Gazpacho
15min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Dessert di riso al mango
55 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Guacamole allo spumante con caviale
10 λεπτ.
Smoothie banana, mirtilli e zenzero
10 λεπτ.