![Ginger Paste Ginger Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB37BE9C-802D-44D4-A678-A1290606CC21/Derivates/CB221A0A-557C-49E4-A2E0-8D2AF61E073B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 ½ oz ginger, fresh root, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- 1 tsp salt
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to preserve (approx. 1 oz)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 2114 kJ / 503 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 50.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 2244 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Değerlendirme yok
Garam Masala
10 Min
Napa Kimchi
14 godz. 15 min
Ghee
2 godz. 10 min
Peeled Garlic
5 Min
Thai Dressing
30 min
Ginger Garlic Paste
10 Min
Ginger paste
15 min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 godz.