Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 1 oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 10 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 oz shallots, quartered
- 3 garlic cloves
-
1
fresh Fresno chili, stem and seeds removed
veya 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed - ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 - 4 tsp red wine vinegar
Steak
- 24 oz flank steak
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 pita breads, whole
- 32 arugula leaves, to taste (optional)
- 4 heirloom tomatoes, sliced (¼ in.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Fajita Soup
50min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Margarita
10 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 Std. 15 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Cantina Salsa
5 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min
Jalapeño Popper Dip
1 Std. 10 Min