Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure déshydratée (4 g)
veya 10 g de levure fraîche - 30 g de sucre brun
- 30 g de beurre, et plus pour graisser le moule
- 500 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscuits au beurre
50 min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pain de campagne
2 Std.
Ciabattines
3 godz. 30 min
Pâtes fraîches
1h
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pâte de base pour pain
24h 5 min
Barres céréales tendres
1h
Pain aux cinq graines
50 min
Pain de viande
1 godz. 20 min