
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amande et sucre glace
- 95 g d'amandes en poudre (pas faite maison)
- 95 g de sucre glace
Dégraissage du bol de mixage
- 300 g d'eau
- 50 g de vinaigre
Meringue italienne
- 75 g de sucre
- 20 g d'eau
- 2 blancs d'oeufs à température ambiante (65 g)
- ¼ c. à café de colorant alimentaire en pâte, rouge
Ganache framboise et chocolat blanc
- 75 g de framboises
- 2 c. à soupe de sucre
- 150 g de chocolat blanc en morceaux
- 100 g de fromage frais à tartiner
Montage
- 20 g de fondant (pâte à sucre) blanc
- 20 g de fondant (pâte à sucre) jaune ou or
- 1 feutre alimentaire noir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 66 kcal / 276 kJ
- Protein
- 1 g
- Yağ
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Sodyum
- 6.7 mg