Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur, en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1994.8 kJ / 477 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 736.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Avocat farci au crabe
40 Min
Amok (Papillote de poisson)
1 Std. 30 Min
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45 Min
Crabes farcis
1 Std. 15 Min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Brandade de morue et persillade
50 Min