Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur, en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1994.8 kJ / 477 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 736.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade de poulpe sous-vide
8h
Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes
1 godz. 45 min
Bars en croûte feuilletée
3h
Bûche de la mer
13h
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1 godz. 45 min
Daurade à l'ail
40 Min
Tempura de calamars
40 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Ragoût de poisson aux épices
1 godz. 45 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Sauce américaine
55 min