Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4h 30 min
Pâté périgourdin
48j
Terrine aux restes de viande
13 Std. 15 Min
Rillettes de poulet
6h
Galantine de poulet au foie gras
48j
Rillettes de canard
2h 30 min
Sauce gribiche
15min