
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil frais équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche équeutés
- 60 g d'échalotes coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 206.5 kcal / 861 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Yağ
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Lif
- 0.3 g