Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Rillettes de lapin
12j
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Rillettes de poulet façon basquaise
55 Min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Rillettes de porc tradition
12j
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
Rillettes de poulet
6h
Pâté de lapin
2h 35min
Magret de canard séché aux épices
360h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min