Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Rillettes de poulet
6 godz.
Œuf cocotte à l'oseille
40 λεπτ.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Ketchup maison
35 Min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Sauce au cidre
20min
Mouclade charentaise
40 λεπτ.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min