Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mangold und Putenbrust
- 500 g Mangold, Stiele von den Blättern getrennt
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 750 g Cidre
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 g Rosinen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 2 EL Limettensaft
- 1 TL Salz
Helle Sauce
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Zucker
- 40 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1484 kJ / 355 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 dk
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Reh im Weißkohlmantel
1 Std. 35 Min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 godz. 10 min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 dk
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1h
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 dk
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1h
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 Std. 35 Min