Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Fenchel, in Stücken
- 6 Frühlingszwiebeln, in 1-2 cm langen Stücken
- 600 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
Orangensauce
- 4 Orangen, filetiert
- 10 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 20 g Sherry, halbtrocken
- 100 g Orangensaft
- 100 g Saure Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, weiß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1270 kJ / 305 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischcurry
55min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1h 5min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1h
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Edelfischragout
35min
Zander mit Spinat
30min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Gedämpfter Kabeljau
35min