Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau, et un saladier d'eau glacée
- 1 chou romanesco, détaillé en petits bouquets
- 2 poires bien mûres, coupées en deux
- 100 g de roquefort, détaillé en dés
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1241 kJ / 299 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 Min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Asperges à la flamande
25 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Epinards à la crème
25 Min