Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1430 kJ / 341 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschweingulasch mit Nudeln
2 Std.
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Sauerbratenragout
49h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.