Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1430 kJ / 341 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Sauerbratenragout
49sa
Sauerbraten
72h
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h