Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1430 kJ / 341 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1sa
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 Std. 45 Min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1sa
Sauerbratenragout
49 Std.
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 dk
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1sa 30 dk
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Sauerbraten
72 godz.
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min