Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
TM6 TM5

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 (30 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 oz yellow onion, in pieces
  • 4 garlic cloves
  • ⅛ tsp fennel seeds
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz Italian sausage, casings removed, in pieces (1 in.)
  • 5 oz carrots, peeled, sliced (¼ in.)
  • 4 oz fennel bulb, halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
  • 26 oz vegetable stock
  • 1 oz tomato paste
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 10 oz rigatoni pasta, dried
  • 14 ½ oz canned chickpeas, rinsed, drained

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2404.5 kJ / 574.7 kcal
Protein
22.4 g
Karbonhidrat
57.5 g
Yağ
28.7 g
Doymuş Yağ
9.1 g
Lif
7.7 g
Sodyum
850.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler