Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta

4.0 33 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions

Malzemeler

  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    4
  • fennel seeds
    ⅛ tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)
    16 oz
  • carrots peeled, sliced (¼ in.)
    5 oz
  • fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish
    4 oz
  • vegetable stock
    26 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • rigatoni pasta, dried
    10 oz
  • canned chickpeas rinsed, drained
    14 ½ oz

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 850.3 mg
Protein 22.4 g
Kalori 2404.5 kJ / 574.7 kcal
Yağ 28.7 g
Lif 7.7 g
Doymuş Yağ 9.1 g
Karbonhidrat 57.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...