Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Basmati-Reis, gekocht
35 Min
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Bolognese classico
5h
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Slow Cooking Beef Madras
3h