Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 200 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm), mit Küchenrolle abgetupft
- 200 g Malzbier
- 200 g Rinderfond
- 2 EL Preiselbeerkompott
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Mini-Rouladen
3h 30min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Bolognese classico
5 godz.
Winzertopf
2h 40min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Schlemmertopf
40min
Meatballs in Tomatensauce
45min