Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1j 25 menit
Bolognese classico
5h
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Winzertopf
2h 40 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3j 50 menit
Kartoffeln für viele
35 Min
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45 min