Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3u. 40min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Kartoffeln für viele
35min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Meatballs in Tomatensauce
45min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min