Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 49 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pulled Pork Burger
6u. 20min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Bolognese classico
5h
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Bratenpaste
3 Std.
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Gyrostaschen mit Tzatziki
15 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min