Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rinderfond
- 2 Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
- 30 g Öl
- 2 Zwiebeln, mit Schale, geviertelt
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser (bis zur maximalen Füllmenge)
Suppe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Porree, in Ringen (2 mm)
- 80 g Suppennudeln
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2072 kJ / 494 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10 min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Bratenpaste
3 Std.
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Bolognese classico
5 Std.
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min