Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1069.5 kJ / 255.4 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 65.8 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Torta Bimby® ai mirtilli
1h 15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Mini éclair ai lamponi
3h
Cupcake di Pasqua
1h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Crema mousseline
1h
Yogurt mousse cake all'arancia
17 godz. 20 min
Millefoglie
5h
Crema diplomatica
30 min