Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1069.5 kJ / 255.4 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 65.8 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Churros
40min
Torta brioches
10 Std.
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30 min
Freakshake gusto macarons
2u. 40min
Trifle alle fragole
5h 30min
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Isadora ubriaca alle noci
3h
Crema diplomatica
30min
Torta foresta nera
3h
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Bignè con crema pasticcera
3h