Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Torta
- 5 uova
- 150 g di zucchero
- 15 g di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 175 g di farina integrale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 5 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Crema di champagne
- 8 fogli di gelatina neutra
- 1 lime, il succo e la scorza grattugiata
- 3 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero + q.b. per gli acini d'uva
-
200
g di Champagne
veya 200 g di Prosecco - 300 g di panna, qualsiasi tipo
- 250 g di uva rossa o bianca
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1196 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 43.2 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cookies
1h
Confettura di cipolle rosse
25min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10min
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Crema al limone con fragole
30min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20min
Torta all'arancia e crema tropicale
2 godz. 35 min
Scarcedda lucana
2h
Torta pere e zenzero (TM6)
40min
Pane tartaruga
20 godz.
Torta di marzapane (Simnel Cake)
3 Std.
Impasto base per pane
1h