Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Karbonhidrat
- 291.5 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 589 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Madeleine con crema inglese alla vaniglia
1 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Crema mousseline
1 Std.
Torta magica al cacao e arancia
4h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Crema diplomatica
30 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min