Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3 godz. 30 min
Seafood-Eintopf
50 min
Seeteufel in Sauce
1h
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1sa 30 dk
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Tintenfischsauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Gambas Piri-Piri
25 min