Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1sa 50 dk
Bouillabaisse
1h
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Black-Tiger-Salat
1sa 30 dk
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1sa 30 dk
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min