Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 30 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- ½ - ¾ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Rotwein, trocken
- 250 g Wasser
- 600 g Pulpo, Tentakeln, in Stücken (ca. 20 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Garnelen-Salat mit Pfirsichen
1h
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Ossobuco
3sa 40 dk
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min