Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 50 g Sahne
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 TL gekörnte Brühe - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 Bund Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48h
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min