Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 50 g Sahne
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 TL gekörnte Brühe - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 Bund Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1 Std.
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Erbsen-Minz-Stampf
30 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min