Uyumlu sürümler
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Velouté, kip en gestoomde groenten
- 80 - 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (isteğe bağlı)
- 20 g olijfolie
- 700 g gemengde groenten (bv. courgette, wortel, asperge, paprika, broccoli,...), in stukken (0,5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tl zout
- 400 g aardappelen, in schijfjes (0,5 cm)
-
500
g kipfilet, in repen (5 x 2 cm)
veya 500 g kalkoenfilet, in repen (5 x 2 cm) - 2 el sojasaus
- ½ tl gemalen peper
- ½ tl paprikapoeder (isteğe bağlı)
-
20
g boter (isteğe bağlı)
veya 1 el room (isteğe bağlı)
Mosterdsaus
-
50
g roomkaas
veya 50 g room, min. 30% vet - 1 el mosterd
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 3 - 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 eierdooier (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porties
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Boter plank met spinaziepesto
10 min.
Snel brood
1h 15min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5 min
Limonade
5min
Kleverige toffeepuddings
Değerlendirme yok
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1hod. 25min
Chinees varkensvlees met groenten
1hod. 20min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Bessenschuim
10 min.