Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 3525 kJ / 842 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2903 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Käswurst
27h 30min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Feine Streichwurst
14h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Paprika-Geflügel-Wurst
14h 30min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min