Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Praliné
- 270 g amêndoa
- 270 g açúcar
Crocante
- 75 g farinha tipo 55
- 60 g manteiga bem fria cortada em cubos
- 75 g açúcar mascavado claro
Pasta de praliné
- 35 g avelã torrada
- 50 g natas
Creme de praliné
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 100 g natas
- 100 g chocolate preto (53% cacau) partido em pedaços
- 60 g avelã torrada
Choux
- 70 g leite
- 65 g água
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 60 g manteiga
- 80 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 2432.8 kJ / 581.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 39.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.6 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 129.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ganache de coco para macarons
3h 15min
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3h 10min
Molho de caramelo
15min
Glacê
5min
Petit-fours
48 godz.
Macarons de chocolate
2h
Massa sablé de cacau
45 min
Nuggets
40 min
Delícia de chocolate merengada
4 godz. 30 min
Massa choux
1h 30min
Ganache
20 min
Crepes
35min