Cihazlar ve Aksesuarlar
Landbrot Backhausart
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
35 Scheiben
Malzemeler
-
Weizenkörner600 g
-
Wasser kalt320 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch200 g
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten150 g
-
Aceto balsamico1 EL
-
Salz2 TL
-
Malzpulver (isteğe bağlı)1 TL
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Protein
3 g
Kalori
291 kJ /
70 kcal
Yağ
0 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
14 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Irisches Buttermilchbrot
45 dk
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk
Weizen-Dinkel-Brot
12sa
Fünfkorn-Brot
1sa 50 dk
Weizen-Buttermilch-Brot
12sa
Walliser Roggenbrot
10sa
Leinsamenbrot
1sa 30 dk
Einfaches Mischbrot
3sa 40 dk
Karotten-Nuss-Brot
2sa 10 dk
Burebrot (Bauernbrot)
3sa
Dinkel-Haselnussbrot
2sa 50 dk
UrDinkel Brot
11sa