Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weizenkörner
- 320 g Wasser, kalt
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
veya 3 TL Trockenhefe (12 g) - 200 g Buttermilch
- 150 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Aceto balsamico
- 2 TL Salz
- 1 TL Malzpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3h
UrDinkel Brot
11h
Leinsamenbrot
1h 30min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Toastbrot
16h
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Tomaten-Basilikum-Brot
1h 45min
Walliser Roggenbrot
10 Std.