Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Streusel
- 30 g Mehl
- 20 g Zucker
- 25 g Butter, in Stücken
Hefeteig und Fertigstellung
- 2 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- 2 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 7202 kJ / 1720 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 241 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 39 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20min
Zitronen-Cake
1 Std. 5 Min
Apfelkuchen mit Streuseln
2u. 30min
Weizen-Dinkel-Brot
12u.
Russenzopf mit Cranberries
3 godz.
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2u. 30min
Grundteig für Brot
24h 30 min
Schweizer Linzertorte
1 Std. 30 Min
Bananencake
1h 50min
Focaccia mit Cherrytomaten
2 Std.