Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Streusel
- 30 g Mehl
- 20 g Zucker
- 25 g Butter, in Stücken
Hefeteig und Fertigstellung
- 2 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- 2 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 150 g Milch
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 7202 kJ / 1720 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 241 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 39 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3 Std. 45 Min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Russenzopf mit Cranberries
3 Std.
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
3 Std.
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Schweizer Linzertorte
1 Std. 30 Min
Quiche Lorraine-Baguettes
40 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2 godz. 30 min
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min