Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish (Vorteig)
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengross (1 g)
- 150 g Brotmehl
Hauptteig
- 140 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 30 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 komplettes Rezept
- Kalori
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 326 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 15.6 g
Alternatif tarifler
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Grundteig für Brot
24h 30 min
Walliser Roggenbrot
10h
Toastbrot
3 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Burger-Brötchen
1h 45 min
Brötchen
1u. 40min
Sandwichbrot
3 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min