Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
veya ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Landbrot Backhausart
2h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
Toastbrot
16h
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Leinsamenbrot
1h 30 min.
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11 Std.