Walliser Roggenbrot

Walliser Roggenbrot

3.5 26 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 10sa
16 Scheiben

Malzemeler

Vorteig
  • Roggenkörner
    200 g
  • Wasser
    125 g
  • frische Hefe (ca. 5 g)
    ⅛ Würfel
Hauptteig und Fertigstellung
  • Roggenkörner
    400 g
  • Wasser
    250 g
  • Hefe (ca. 15 g)
    ⅓ Würfel
    ⅔ Päckchen Trockenhefe, (ca. 5 g)
  • Salz
    10 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Protein 4 g
Kalori 516 kJ / 123 kcal
Yağ 1 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...