Walliser Roggenbrot
TM6 TM5

Walliser Roggenbrot

3.7 (21 değerlendirme)

Malzemeler

Vorteig

  • 200 g Roggenkörner
  • 125 g Wasser
  • ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)

Hauptteig und Fertigstellung

  • 400 g Roggenkörner
  • 250 g Wasser
  • ⅓ Würfel Hefe (ca. 15 g)
    veya ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g)
  • 10 g Salz

Besin Değeri
şuna göre 1 Scheibe
Kalori
516 kJ / 123 kcal
Protein
4 g
Karbonhidrat
23 g
Yağ
1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler