Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 200 g Roggenkörner
- 125 g Wasser
- ⅛ Würfel frische Hefe (ca. 5 g)
Hauptteig und Fertigstellung
- 400 g Roggenkörner
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (ca. 15 g)
veya ⅔ Päckchen Trockenhefe (ca. 5 g) - 10 g Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
St. Galler Bürli
26h 30min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Landbrot Backhausart
2 godz.
UrDinkel Brot
11 Std.
Vollkornbrot
4 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Karotten-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min