Cihazlar ve Aksesuarlar
羊肉炒麵
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭5 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切絲80 克
-
紅蘿蔔 切絲100 克
-
空心菜 切段,梗葉分開100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
火鍋羊肉片100 克
-
沙茶醬2 大匙
-
醬油1 大匙
-
烏醋1 茶匙
-
油麵300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.7 g
Kalori
1243 kJ /
297 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
29.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
熱炒排行榜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan