Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (env. 30 g), émietté
veya 1 ½ sachet de levure boulangère sèche (10 g) - 500 g de farine
- 3 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café de sel
- 100 g de raisins de Smyrne, trempés 1 heure dans de l’eau chaude puis égouttés
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- 1 - 2 c. à soupe d’amandes effilées
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Pain bis en cocotte
2h 25min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50 min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1h 55min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Pain paysan
3h
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min