Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g de lait
- 75 g de beurre, mou coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (10 g), émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 2 c. à café de sucre
- 500 g de farine à tresse, et un peu plus pour fariner
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'eau, pour les décorations
- 1 c. à soupe de raisins de Smyrne, selon les goûts
- 1 c. à soupe de noix entières, selon les goûts
- 1 œuf, battu
- 1 c. à soupe de sucre en grains, selon les goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2772 kJ / 662 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cake Mississippi clair
1u. 15min
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Milanais
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Grittibenz sucré
2h 15min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min