Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 275 g de lait
- 75 g de beurre, mou coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (10 g), émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 2 c. à café de sucre
- 500 g de farine à tresse, et un peu plus pour fariner
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'eau, pour les décorations
- 1 c. à soupe de raisins de Smyrne, selon les goûts
- 1 c. à soupe de noix entières, selon les goûts
- 1 œuf, battu
- 1 c. à soupe de sucre en grains, selon les goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2772 kJ / 662 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake aux branches
1h 10min
Milanais
3h
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min