Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Pain express
1 Std. 15 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Mini pizzas «Tricolores »
Değerlendirme yok
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Panure
5min
Pain paysan
3h